Tuesday, April 20, 2010

angiogram?

first time aku dengor perkataan tu hari khamis lepas...
ape tu? kalo radigram aku tau ler...

angiogram nih adelah satu cara nak cek saluran darah dalam tubuh seseorang.. nak cek kalo ade salur darah tersumbat ker.. atau bocor ker.. atau ape-ape jer ler... sejenis cecair berwarne akan dimasukkan ke dalam salur darah seseorang.. pastu orang tu akan di x ray untuk tengok salur darah tu... (kalo nak tau detail sile gune incik gugle yerk)

kebarangkalian kesan sampingan buat angiogram nih memang ade.... kesannyer.. buah pinggang rosak... kene sakit jantung... salur darah bocor... ermmm dengor kesan sampingan memang rase gerun.... tapi yer ler kalo untuk kebaikan kene ler buat... angiogram nih leh dibuat kat hospital pakar tun aminah johor... atau kat ijn... dan hospital hospital swasta yang mempunyai kepakaran dan kelengkapan...kat spital besor melake takde...

menurut kate doktor, mak aku kene wat angiogram.. jadik standby ler nak wat appointment ke johor... pastu abang aku leh lak nak bawak mak aku ke ijn.. skang nih tunggu je ler comfirmation dari spital muor...

semoga mak aku dilindungi Allah....

5 comments:

kucingorengemok said...

semoga ok

siti said...

semoga semuanya ok...

Afzainizam said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

semoga ibu mu ok.... hope Allah merahmati harapan anaknya

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

No, it is rogue. http://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_secur… http://www.microsoft.com/security/antivi… I suggest you get a good antivirus such as Norton, AVG, etc. and run it NOW if you downloaded the rogue. DONT GO NEAR IT !
unlock iphone 4 how to unlock iphone 4 unlock iphone 4
i gota virus or someting from btjunkie im sure ur familiar with that site. i go on theyre and get games like i normally do and one of them ****** up my pc. i used avg and some other thing and it helped alittle bit. at first it wouldnt even let me pull up task manager to end something that wasnt working. but my pc isnt completly healed. its slow as a mofu, and my internet connection changed to 10.0 mbps. and it freezes at times and i need to reboot it. but when i turn it on bfore i can do anything something pops up and says error loading C:\WWINDOWS\system32\msaouahn.dll the specified module could not be found how to unlock iphone 4

how to unlock iphone 4 unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]how to unlock iphone 4 [/url] unlock iphone 4

NaDiAh said...

n now how ur mom condition..ok x??kew ada kesan sampingn?? i just know that my mom kena wat angio ne jugak..lucky i dpat tahu even i kt u..so,bac to ur mum..ok x??i risau..