Tuesday, September 14, 2010

tuan rumah yang....

sorang budak beraye umah kawan nyer...
budak tu kenal kawan dia tu satu family...
yer ler saje berkunjung, lame tak jumpe...
dia datang dengan sorang lagi kawan dia...
kedatangan mereka disambut dengan pintu dan hati terbuke
pastu dorang bersalaman... bertanye kabar... duduk berbual..
baru 5 minit duduk.. tuan umah bukak cite pasal seseorang... cite tu disampuk oleh adik tuan umah... mak tuan umah pon nyampuk... akak tuan umah pon nyampuk.. tuan-tuan rumah dok borak sesame tuan-tuan rumah pulak... lepas satu topik ke satu topik... memacam topik kuor... lame ler gak... dlm 40 minit.... satu topik pon tetamu yg dtg bertandang tak dapat masuk.. sebab tuan-tuan rumah bercerite pasal topik yg tuan-tuan rumah tau ajek...

budak dan kawan dia yg bertandang tu... dok jerk atas kosi.. pandang kiri pandang kanan... yer ler.. nak borak ape kan ngan tuan rumah... tuan tuan rumah asik berborak dengan tuan-tuan rumah yang len...

last-last... budak tu bagitau ler nak balik pade tuan umah.. bersalaman ngan tuan rumah... bercakap cakap sket... ade ler dalam 5 minit...

ermmm dekat 50 minit dok situ... hanye dalam 10 minit jerk berbual mesra ngan tuan rumah...

yang best nyer mak tuan umah siap cakap.. lerrr dah nak balik kejap jerk datang....

ade gak yerk tuan rumah cam nih? heheheheheh

7 comments:

berteromber said...

ni kes tuan rumah lum puas berbual sesama sendiri dan ada orang beraya...hahaha...

apa2 pun Selamat Hari Raya bro...

Supiha said...

SALAM

saya dari blog yang anda komen dari SEJARAH PANGLIMA SALLEH..

SAYA INGIN MEMOHON MAAF ANDAI ARTIKEL TERSEBUT ADALAH HAK MILIK TUAN...

saya telah memadamnya..agar tidak mempunyai unsur copy di masa akan datang..

minta maaf lagi sekali..
terima kasih

matakucing said...

salam lebaran brader muor,
maap andai ada salah silap

Hambali ® said...

haha ... itu style punya tuan rumah biasela braderrrr

selamat hari raya
maap mental fizikal kiranya ada

Along Tapa said...

macam pernah aku jumpa stail tu...tapi kat mana ek~~~

Anonymous said...

fre naked pictures [url=http://www.topsecurity.ie/forum/forum_posts.asp?TID=108245&PN=1&TPN=] nude movies[/url] Naked+

Anonymous said...

Nudecelebrity [url=http://my.burnworld.com/_Teri-Hatcher-in-Desperate-housewives/video/1387500/1759.html] naked video clips[/url] Celebrities nudes