Thursday, July 2, 2009

Tolong aku pilih kasut....... yg mane satu eikk?

Kasut nih aku dengor dah kuor... aku ingat nak tangkap satu... tapi tak tau yang mane satu aku nak pilih... kasut converse metallica siot...












korang rase mane satu yang paling kool...? kasut nih buat aku tak tenteram ler pulak... heheheheheh

13 comments:

matakucing said...

uih metallica pulak kuar eh..aku edisi limited band2 aku tak sempat nak kompol la huhuhu kalau aku pilih flaming skull tu..no.2 dari bawah

kojah said...

bang, sy pilih no 4 dari atas...

eddie dewanaga said...

AJFA dengan RTL lawa giler siot!!

deaf_angel said...

wah, smua lawa la

aku cadangkan ko ambik dua pasang la.

Satu warna gelap satu warna cerah.

serinditrimba said...

Aku suka yang atas sekali sebab tulisan metalica tu tak kelihatan sangat .. so orang kena tengok kasut tu betul-betul sampai tahap kena belek....

Barulah dramatik beb!

Lieza said...

muo, dh mcm blog online shop plak!!
tapi aku mmg tak der taste la..
tak tau nak pilih mana

berteromber said...

metallica pulak dah...aku ingat Maiden je ada...baper rega ni bro?

blackpurple @ jowopinter said...

Borong semua la Muor.. hehehe!

muor76 said...

ermmm aritu aku gi converse kat jaya jusco seremban 2.. dok tanye kasut nih.. belom sampai ler pulak... ikot hati nak borong sumer... huhuhu.. tapi cadangan korang aku akan pikirkan jugak... justice ngan tengkorak pushead tu mencabar kewibawaan aku... hehehehe

Anonymous said...

free personals gay chat profiles [url=http://loveepicentre.com/]russian dating site for sale[/url] dating erik willard http://loveepicentre.com/ beloit singles

Anonymous said...

asian ladyboy personals [url=http://loveepicentre.com/]singles retreat baptist toccoa[/url] how to keep the ipod from automatically updating when plugged in http://loveepicentre.com/ interacial dating

Anonymous said...

I apologise, but, in my opinion, you are mistaken. I can prove it. Write to me in PM, we will discuss.

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum53-prostitutki-cherkass-i-oblasti.html]Проститутки Черкасс[/url]