Tuesday, September 23, 2008

Medan magnet kematian


Album baru metallica dah kuor.. camner? ermm best.... Lagi best dari load, reload dan st anger... tapi tak sebest album-album sebelumnye. Aku suke metallica, tapi metallica nih bukan ler band keras pertame aku dengor ....lagu keras yang awal aku dengor ialah lagu troopers dan 2 minutes to midnight (dedua lagu iron maiden) mase sekolah rendah

Kenape aku suke lagu keras? Aku suke lagu yang aku boleh dengor.. tak kire lagu ape.. rock kapak ker.. lagu siam ker.. lagu chine ker.. reaggea ker.. disco ker.. ape ape ler.. janji aku suke.. Aku bukan ler cam sesetengah orang lain yang hanye dengor satu aliran jerk.. ermm macam ade kelab tu.. sore orang lain bukannye dia dengor sangat.. sore diaaa jerk yg betul

Ermm mase ngah kecoh black metal yg sesat dan menyesatkan... ade satu sotkabor nih (kengkonon sotkabor nih telus dan adil).. cakap metallica ni pelopor muzik black metal yang wujud pade tahun 70an dan menggunakan lambang salib terbalik.. Aku gelak jerk 'Naper ler sotkabor yang kengkononnya adil dan telus dan menyatekan yg benar siarkan cerite tak betul lak nih?' ker wartawan tak buat kije umah?'... betul ler kate kawan aku, sotkabor tu leh caye part no ekor jerk.. berite lain bace boleh... tapi nak dpt kepastian bace gak sumber lain.. jgn caye 100%.. tapi kalo nak bace berite ngampu.. berite 1 jari tunding orang lain 4 jari tunding diri sendiri... berite dia jerk yang betul... bace ler sotkabor yang telus itu..

Pasal lagu-lagu dalam album baru metallica nih.. aku tokleh nak komen bebanyak.. aku lom dpt dengor lagik 100% album nih.. nak gak dengor bunyi bass, drum, lead, ryhtm dll.. ntah bile dpt dengor lagu dorang ngan sepenuh perhatian...


Ni antara baju metallica yang aku ade.. semua nih aku beli kat kedai bundle...ermm nampak cam taksub jerk ngan metallica.. takde arr .. sebenornya aku dlm proses collect baju-baju band.. ade lagik baju lain.. tapi yer ler.. pesal album Medan Magnet Kematian nih, aku masukkan ler koleksi aku.. sajer jerk bagi sesetengah orang jeles..

sekian terime kasih.. kerne membace entry ini walaupon tiade ulasan mengenai album magnetic death kerna aku bukannye pengulas muzik..

:)

7 comments:

Uncle G said...

waduh!... banyak koleksi ko ekk.. weh.. sini banyak bundle sey...

blackpurple @ jowopinter said...

Metallian kau suka tak Muor? Hehehe!

matakucing said...

oho ko pon collector tshirt eh.. haha ada yg aku takde koleksi metallica ko tuh..ermm sempoi blog ko eh..kat KL ada gak jual cam kat Pertama Complex, Campbell Complex tp nak kene order..aku biasa cari kat bundle2 jer..ko stay muor?? byk stok baju band kat sana??

matakucing said...
This comment has been removed by the author.
matakucing said...

tapi aku tak biasa beli kat sana..aku lebih suka cari kat bundle2..puas

kojah said...

tOmpang lalu!link2 page ni yerk...=)

Abang Ben said...

cun koleksi baju Metallica tu... jeles i..