Tuesday, October 27, 2009

T SHIRT METALLICA BUKAN UNTUK DIJUAL






ni satu hobi aku. kumpul t shirt band.. band yg paling byk aku ade adelah t shirt band metallica.. rerate aku beli kat bundle... ade orang rase hobi aku nih cam membazir.. tapi cube tanye pade pengumpul setem.. atau pengumpul duit negare lain/lame? (aku pon ade collect) ade kah hobi mereka itu satu pembaziran?

Ade gak budak yg pernah menyatekan hasrat dorang untuk membeli t shirt aku... tapi yer ler.. sebab aku bukan nyer seller/trader... aku hanye ler seorang colector.. dah name collector... mesti ler kumpul jerk... heheheh..

Aku ade gak baju band band lain.. semua dok simpan dalam gobok... jarang pakai.. aritu wife aku dah bising... gobok penuh ngan pakaian bundle jerk... ermmm kene beli gobok lain ler jawapannyer...

Aku berhasrat untuk menambah lagi koleksi baju metallica aku... aku akan mencari dan terus mencari... tapi kalo rege ngarot, takde nyer aku nak beli.... Jadi... kepade sesape yg ade baju metallica dan nak jual... sile ler bagitau aku... kalo kene regenyer dan ade sen nyer boleh ler aku angkat

ps* ahad lepas.. wife aku kehilangan sorang pakcik pulak... Al-fatihah untuk samsuri bin basar... tahun nih ramai lak ahli keluarge ninggal

11 comments:

berteromber said...

kagum aku nengok koleksi ko...teringin gak nak kumpul t-shirt ni..tapi hobi mengumpul cd aku tu jer dah buat lari budget aku tiap2 bln..

Alfatihah untuk arwah pakcik org rumah ko.

matakucing said...

wahh metelike..huhu dpt gak enter sandman eh..best3.
Alfatihah utk arwah pakcik.

Jemz said...

perghh...menyirap je gua tenguk


al-fatihah.

Jemz said...

bro muor,
pegi blog gua, ada selai baju yg lu xde lg dlm koleksi lu, boleh la wa tolak murah2..

eddie dewanaga said...

wei...!!!

geram betul la nengok t-shirt2 metalika lu ni bro.... awal2 dah sound 'bukan utk dijual'.


takziah beb, 2009 ni memang byk makan famili belah mak gua jugak.

deaf_angel said...

ooo t/s lawa lawa

Silverian said...

Nice collection bro....Kalau Hetfield tengok nie kagum dia beb.

Al-Fatihah, Semoga menempatkan arwah disamping org yg beriman. Amin

Uncle G said...

banyak koleksi.. bila nak datang lepak2 kedah plak

blackpurple @ jowopinter said...

Cayalah.. Nanti bole la aku pinjam eh.. hehehe


Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah... Ameen.

muor76 said...

berteromber..
tu semua aset tu.. akan datang lagi tinggi value dia.. aku nyer budget pon tetiap bulan mesti lari..

matekucing..
memang best.. entersandman tu tak selalu ade kat kedai bundle

jemz..
jgn nyirap... minum sirap takpe.. dan terime kasih bebanyak atas baju yg rare n vintaj tu..

eddie..
geram takpe.. geram je kan?

hidup lawannyer mati..

deaf...
pade aku pon memang lawa.. tapi tak pade wife aku.. dia suke tengok koleksi canterbury aku jerk

silverian...
mail kupang kagum tak ko rase?

uncle..
kedah? ade rejeki sampai ler sane

blek....
ko nak pinjam.. eh same size ker? ker sanggup tak ko pakai baju momok tu kat PJ? kekekek

Si Jambi Darat said...

aku ada sehelai metallica copyright 1991 tag oneita kain 100 lama kaler putih utk ditrade..kondisi tip top..amacam?hahaha...