Friday, October 17, 2008

dah dedah baru tau

Hari tu aku dpt satu bungkusan
Ini diaaaa...

Bukak ngan penuh berhati-hati...

jeng jeng jeng... baju bundle Metallica St Anger under license to giant... terime kasih kepade sedare Mohd Zaki yang telah menjual baju nih pade aku....
dan time kasih pade budak kat opis aku sebab amek gambor..




Mase sampai bungkusan tu...bebudak kat opis semua tanye ape dlm bungkusan tu.. Semua nak tau.. Memule cadang nak bukak kat umah... tapi bile org nak tau aku pon bukak ler.. pastu tunjuk..

Yer ler cam sekarang nih, banyak perkare-perkare yang diselindungkan.. Sebab ape? Tak nak org lain tau... Tapi ade gak yang dah dibagitau pade org lain.. Menyebabkan orang lain marah.. Mane tak marah? yer ler bile sesuatu tu membazirkan duit dan berlaku penipuan.. dan ade nyer komisen yg jumlah nyer bukan kecik anak.. Takkan ler tak marah...

Jadik.. yang dah tau bende yang terselindung tu kene ler bagi tau orang yang tak tau.. Jangan ler biorkan mereka yang tak tau tu hidup ngan satu tembok di dlm kepale..

Tapi pelik yerk.. ade yang dah tau, masih lagik buat derk jerk.. mungkin ade share kot.. atau sayang ade makna? hehehhe badigol soot tol ler.. heheheh

11 comments:

eeka comel said...

wah, gambar baik punya edit...
hehehehe
tak kasi tgk gmbr clear ya....
bagilah tgk gmbr encik yang handsome, tampan, kacak, gagah perkasa tu...
ehehhehee

mamaranggie said...

wah..dapat jugak die idaman hati ya..hubby mama lebih suka jamming lagu rusty blade dan sweet charity..kalo ade pun,nirvana die bawak lah jugak...

Si Jambi Darat said...

wah..new metallica tshirt!lawa bro..nanti kalo aku dpt baju metallica aku sound ko ye..aku xminat sgt metallica..hehehe

matakucing said...

oho st anger punyer era..cantik

nick said...

Baju baru nampak.

muor76 said...

eeka..
ape handsome, tampan, kacak, gagah perkasa? dah kemban dah idung nih jadik spek... kekekek

mama..
heheheh lagu set set otai..

jambi...
ya.. kalo ade metallica nyer shirt ko bagitau aku..

mate-kucing..
aku hanye ade t shirt nyer sahaje.. album nyer? hehehe sendiri mau ingat..

nick..
ha'ah baru.. tp bundle..

xy bundle said...

menarik nih... :)

muor76 said...

xy bundle...
memang menarik.. kekekekekek

xy bundle said...

bro... ko dok seremban kan...?
byk x kedai bundle kat sane, yg aku leh g jln2... select2 brg ape yg patut... hehehe..

muor76 said...

xy...
boleh. ade satu bundle besor kat pd..

xy bundle said...

e2 laa.. ramai dh cakap pasal bundle besor tu.. tp aku yg xsempat nak g lagi laa.. ko penah gi tgk brg2 dia ke...??