Thursday, June 5, 2008

pak lah jadik pm

1. pak lah jadik pm, seri perdane di renovate dengan rege 12 juta (ni aku baca dr utusan) bijak sungguh perbelanjaan
2. pak lah jadik pm, anak lelaki dia jadik antara org yg terkaya kat melesia- terra betul anak dia meniaga
3. pak lah jadik pm, menantu dia KJ (kj nih boleh memberi maksud bermacam-macam) menjadik top dalam umno, name naik.. tapi sebelum tu aku tak pernah dengor name dia
4. pak lah jadik pm, patrik lim (ade sesetengah panggil patrik badawi) dapat banyak projek mega mega juta billion ringgit.. ade nyonya cakap kat aku patrik lim nih sedare ngan bini anak pak lah
5. pak lah jadik pm, johor banjir.. boss ferrari cakap dia bercuti bersame pak lah di atas kapal layar (disiarkan dalam sotkabor ostolia)
6.pak lah jadik pm, dari tahun 2004 sehingga sekarang kite merase kenaikkan rege minyak sebanyak 6 kali

tu antara yg best pasal pak lah...
banyak lagi...
kalo aku listkan mau naik tekanan darah aku..

3 comments:

mama ranggie said...

jgn naik minyak ok!

nanti naik plak high blood awak tu muor!

Uncle G said...

aku masih lagi emosi.. sejak semalam.. kata bulan 8 tapi skrang baru bulan 6. mana tau blan 8 nie naik lagi

princesspelise said...

sabar...sabar...bwk2 bertendang!!!
hehehe....